Nenechte si ujít hru Christiana Ronalda

Fotbal je skvělým sportem. Jeho kouzlu podlehla spousta mužů. Existuje mnoho historických zpráv o tom, že se už například ve 12. a 13. století hrála hra s míčem podobná fotbalu. Postupně se vyvíjela a téměř do dnešní podoby dorostla ve 2. polovině 19. století.  Tehdy se začaly rodit první velké kluby s obrovskou tradicí, které existují dodnes. Spousta fanoušků je na jejich letité tradice opravdu pyšná a ráda si udělá výlet na jejich zápas.

Klub s více než stoletou historií

Právě proto může být zájezd na zápas FC Barcelona opravdu výjimečným zážitkem. Tenhle klub totiž vznikl už v roce 1899, a má proto za sebou více než stoletou historii. Za tu dobu si získal obrovské množství fanoušků nejenom ve Španělsku, ale i u nás v Čechách. Je proto naprosto samozřejmé, že velké části z nich prostě nestačí koukat se na zápasy zprostředkovaně v televizi a chtěli by alespoň jednou vidět své favority naživo. Proč vyrazit?

  • Protože si užijete vynikající fotbal přímo na stadionu
  • Máte 100% garanci vstupenek
  • Neplatíte žádné poplatky navíc a můžete využít servis delegáta.

Bílý balet nadchne

Z úplně stejných důvodů se vyplatí zajistit si lístky na Real Madrid.  Bílý balet je zkrátka pojem sám o sobě. Vidět hrát Christiana Ronalda je snem napříč celým věkovým spektrem pánských fanoušků klubu a pozadu nejsou ani mnohé ženy. I ony se rády podívají na nezapomenutelná fotbalová kouzla, která na trávníku předvádí.

Bývalé působiště slavného brankáře

Kromě toho ale nabízíme vstupenky na Chelsea. Tenhle anglický klub se také chlubí dlouhou historií, založen byl už v roce 1905 a od té doby toho na hřišti už hodně zajímavého předvedl. Ostatně Češi ho znají víc než dobře, protože právě londýnská Chelsea byla dlouhá léta působištěm českého brankáře Petra Čecha.